Maternitatea Bucur

Secții Chirurgicale

Maternitatea Bucur funcționează ca o componentă exterioară în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Sf.Ioan și este constituită din: 3 sectii de obstetrică-ginecologie, o secție de neonatologie și o secție de anestezie și terapie intensivă.

Personalul este alcătuit din 8 medici primari de specialitate obstetrică – ginecologie

Toți medicii au competență în ecografie obstetricală și ginecologică, 6 au atestat în medicină materno-fetală, precum și alte competențe și atestate (Planificare Familială, Fertilizare in Vitro, Colposcopie, Laparoscopie, Ginecologie Oncologica, Histeroscopie). De asemenea în Sectia Obsterică Ginecologie I lucrează 3 moașe principale, 9 asistente medicale principale, 1 asistentă medicală, 8 infirmiere și o îngrijitoare, iar la Blocul Sălilor de naștere 6 moașe principale, 4 asistente medicale principale, 1 asistentă medicală și 7 infirmiere.

Secții Medicale

Maternitatea Bucur din cadrul Spitalului Sf. Ioan are în componența sa o unitate de terapie intensivă de nivel III (cea mai înaltă competență din România), aici fiind acordate ingrijiri de specialitate atât nou-născuților la termen cu diverse patologii (neurologice, respiratorii , cardiologice , malformative etc), cât și nou-născuților prematuri începand cu vârsta de gestație de 24 de săptămâni cu greutate la naștere egală sau mai mică de 500 g.

Daca esti in piata pentru clothes,platforma noastră este cea mai bună alegere! Cel mai mare centru comercial!

Galerie Foto

Galerie Video

Sectia Neonatologie Maternitatea Bucur Servicii medicale la standarde Europene

Maternitatea Bucur

Maternitatea Bucur - Secția de Neonatologie

Maternitatea Bucur - Aparatura medicala de inalta performanta

Sari la conținut