Obstetrica Ginecologie – I

Maternitatea Bucur funcționează ca o componentă exterioară în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Sf.Ioan și este constituită din: 3 sectii de obstetrică-ginecologie, o secție de neonatologie și o secție de anestezie și terapie intensivă.

Maternitatea Bucur funcționează ca o componentă exterioară în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Sf.Ioan și este constituită din: 3 sectii de obstetrică-ginecologie, o secție de neonatologie și o secție de anestezie și terapie intensivă.

Personalul este alcătuit din 8 medici primari de specialitate obstetrică – ginecologie

Toți medicii au competență în ecografie obstetricală și ginecologică, 6 au atestat în medicină materno-fetală, precum și alte competențe și atestate (Planificare Familială, Fertilizare in Vitro, Colposcopie, Laparoscopie, Ginecologie Oncologica, Histeroscopie). De asemenea în Sectia Obsterică Ginecologie I lucrează 3 moașe principale, 9 asistente medicale principale, 1 asistentă medicală, 8 infirmiere și o îngrijitoare, iar la Blocul Sălilor de naștere 6 moașe principale, 4 asistente medicale principale, 1 asistentă medicală și 7 infirmiere.

Prin articolul de mai sus iti putem recomanda cele mai noi rochii.Shop dress într-o varietate de lungimi, culori și stiluri pentru fiecare ocazie de la mărcile tale preferate.

ACTIVITATE

Activitatea Sectiei Obsterică Ginecologie I se desfasoara 24 h din 24 h, asigurând activitatea de acordare a asistenței medicale pentru cazurile obstetricale (patologie legată de sarcină, asistență la naștere și îngrijiri în perioada de lăuzie), în principal urgențe sau cazuri care necesită internare continuă ori de zi.

DOTĂRI

  • un cabinet de consultatie dotat cu instrumentar si mobilier adecvat pentru consultatii obstetricale si ginecologice, recolare de probe biologice, amniocenteza, recoltare de vilozitați coriale, monitorizare cardiotocografica fetala, etc.
  • secția are 35 de paturi pentru spitalizare, repartizate în saloane de câte unul sau două paturi în sistem rooming-in (mama și copil)
  • două săli pentru tratamente dotate cu mobilierul, instrumentarul și aparatura adecvată
  • 3 ecografe, din care unul performant ( 2D , 3D, 4D) care permite executarea ecografiilor pentru morfologie fetala,
  • aparatură de monitorizare cardiotocografică materno-fetală (8 aparate performante)
  • Blocul Sălilor de Naștere este compus din 4 săli de naștere individuale dotate cu mobilier și aparatură modernă, un salon de pretravaliu și un salon pentru lăuzia imediată cu anexele aferente.

Medici

Dr.Olaru Octavian Gabriel
Șef de Secție și Medic Coordonator al Blocului Sălilor de Naștere Conf.

Dr. Pleș Nicolaie

Dr. Marinescu Sanda Marilena

Dr. Diaconescu Cristina Denise

Dr. Vâlcea Ionuț Didel

Dr. Nenciu Cătălin 
Asistent Universitar

Dr. Bălălău Oana Denisa

Dr.Băluță Marilena

Sari la conținut