Clinica Medicina Interna

În cadrul secției își desfășoara activitatea medici specialisti medicină internă, unii dintre medici cu dublă specializare, cardiologie sau gastroenterologie și cadre didactice universitare.

Secția Clinica Medicină Internă este constituită din 35 de paturi, din care 6 paturi de Terapie acută. În cadrul secției își desfășoara activitatea medici specialisti medicină internă, unii dintre medici cu dublă specializare, cardiologie sau gastroenterologie și cadre didactice universitare.

Dacă sunteți în căutarea unei brățări. Există ceva care să se potrivească fiecărei înfățișări, de la îmbrățișat la corp la structurat, de la manșete la lanț chain bracelet și manșete.

SERVICII

Pacienții sunt internați în regim de spitalizare continuă sau spitalizare de zi. De asemenea în secție se desfășoara activitatea didactică pentru studenții Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila”, Facultatea de Medicină Generală, anul III- Disciplina Semiologie Medicală, stagii pentru practica de vară a studeților UMF, stagiile de medicină internă ale medicilor rezidenți de diferite specialități, cursuri de pregătire postuniversitară.

DOTĂRI TEHNICE

Secția este dotata cu defibrilator cu funcție de monitorizare, monitoare ale funcțiilor vitale, electrocardiografe, ecografe de înaltă performanță, cu sonde destinate investigațiilor imagistice abdominale, cardiace, vasculare, endocrine, parți moi. Astfel în secție se asigură atât monitorizarea și tratamentul pacienților cu patologii medicale diverse, cât și abordul multidisciplinar.

Medici

Conf. Univ. Dr. Alice Bălăceanu
medic primar medicină internă, medic primar cardiologie

As. Univ. Dr. Zaharia Magda
medic primar medicină internă, medic specialist cardiologie

As. Univ. Dr. Voiculet Cornelia
medic specialist medicină internă

Dr. Ungureanu Constantin
medic primar medicină internă, medic specialist gastroenterologie

Dr. Fronea Dumbravă Mihaela
medic primar medicină internă

Dr. Zaharia Gianina
medic primar medicină internă

Sari la conținut